QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Школярів долучили до екопроєкту «Сортуй сміття заради майбутнього»

В Олександрійській громаді триває екологічний конкурс серед шкіл «Сортуй сміття заради майбутнього!», де 10 команд екоактивістів пройдуть навчання та будуть впроваджувати сортування побутових відходів в своїх навчальних закладах.

26 квітня на базі молодіжного Простору «Другий поверх» відбулася зустріч учнів-екоактивістів із кожного навчального закладу з командою та партнерами Проєкту, екологом.

Керівниця благодійної організації «БФ «ЦЕНТР ДОПОМОГИ ОЛЕКСАНДРІЯ» Любов Мороз розповіла дітям про суть і важливість екологічного Проєкту для громади, а також ознайомила із завданнями, які мають виконати екоактивісти у своїх школах.

Екологиня Олена Бойко обговорила з дітьми екологічну ситуацію, в чому необхідність сортування відходів та показала навчальну презентацію про шкідливий вплив сміття і користь його подальшої переробки.

У свою чергу, керівниця молодіжного Простору Аліна Касьянова провела з учнями знайомство один з одним та комунікаційні вправи.

Конкурс втілюється благодійною організацією «БФ «ЦЕНТР ДОПОМОГИ ОЛЕКСАНДРІЯ» за підтримки Всеукраїнської благодійної організації «Інститут місцевого розвитку» за грантом «Громада – влада: діалог, довіра, дія» у рамках проєкту USAID «Демократичне врядування у Східній Україні».