QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Слухачів Університету ІІІ віку привітали із закінченням навчального року

12 червня у територіальному центрі відбулися урочистості з нагоди випуску в Університеті ІІІ віку. На святі останнього дзвоника зібралися випускники, керівники факультетів, працівники терцентру.

Привітати колектив із завершенням навчального року прийшла секретар міської ради Вікторія Косяк.
– Для кожного з вас сьогодні радісна і хвилююча подія, адже позаду рік наполегливої праці. Впевнена, що завдяки зусиллям керівників та вашому прагненню до нових досягнень, навчання було цікавим і корисним. У цей день бажаю вам міцного здоров’я, бадьорості духу, рухатися вперед і завжди залишатися такими позитивними, – зазначила Вікторія Косяк.

Директор територіального центру Олена Грінчак подякувала студентам і викладачам університету за наполегливу працю та розвиток освіти людей поважного віку.

Протягом навчального року в Університеті ІІІ віку працювало 7 факультетів, які загалом відвідувало 234 слухачі. Найбільш популярними були клуб дозвілля «Скарбниця», факультети комп’ютерної грамотності, філологічний з вивчення української мови.

Десяти випускникам, які пройшли повний освітній курс, вручили сертифікати про закінчення навчання. Похвальні листи отримали шість слухачів, які активно відвідували декілька факультетів і клубів протягом року.

Подяки і подарунки від терцентру одержали керівники факультетів та соціальні партнери.

Під час урочистого зібрання випускники демонстрували свої вироби декоративно-ужиткового мистецтва, а хор ветеранів «Мелодії життя» заспівав українські пісні.