QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

«Сортуй заради майбутнього»: відбулася зустріч зі шкільними кураторами проєкту

В Олександрійській громаді триває екологічний конкурс серед шкіл «Сортуй сміття заради майбутнього!».

До другого етапу відібрали десять закладів, які змагатимуться за отримання сучасних контейнерів для сортування побутових відходів.

24 квітня на базі молодіжного простору «Другий поверх» зібрали кураторів проєкту із відібраних шкіл та запросили фахівців екологічної сфери.

Керівниця благодійної організації «БФ «ЦЕНТР ДОПОМОГИ ОЛЕКСАНДРІЯ» Любов Мороз ознайомила присутніх із умовами проведення конкурсу, завданнями, які мають виконати куратори та екоактивісти, а також видами діяльності для дітей, що передбачені проєктом.

Перед кураторами виступили екологиня Олена Бойко та представниця ПП «Екосвіт Плюс» Яна Попова, які навели статистичні дані та розкрили питання важливості сортування побутових відходів і їх подальшої переробки.

Конкурс «Сортуй сміття заради майбутнього!» триватиме в Олександрійській громаді до 6 червня включно. Його мета – підвищити екологічну свідомості серед учнів. Стимулювати дітей та батьків сортувати сміття та зменшити його об’єм у шкільних приміщеннях.

Конкурс втілюється благодійною організацією «БФ «ЦЕНТР ДОПОМОГИ ОЛЕКСАНДРІЯ» за підтримки Всеукраїнської благодійної організації «Інститут місцевого розвитку» за грантом «Громада – влада: діалог, довіра, дія» у рамках проєкту USAID «Демократичне врядування у Східній Україні».