QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Студентів Університету ІІІ віку привітали із закінченням навчального року


14 червня у територіальному центрі відбулися урочистості з нагоди закінчення навчального року в Університеті ІІІ віку.

На святі Останнього дзвоника зібралися студенти, випускники, керівники факультетів, працівники терцентру.

Привітати колектив із завершенням навчального року прийшла заступниця міського голови Ірина Чемерис. «Вдячна усім вам за те, що незважаючи на всі обставини в країні ви знаходите сили, натхнення і бажання навчатися.

Отримані знання і спілкування з друзями, яких ви тут знайшли – це неоціненний скарб. Від імені міського голови Сергія Кузьменка бажаю вам міцного здоров’я, життєвих сил, віри в нашу Перемогу, знаходити нові інтереси та не зупинятися на досягнутому», зазначила Ірина Чемерис.

Зі словами привітання до присутніх у залі звернулася директор територіального центру Олена Грінчак, яка подякувала студентам і викладачам університету за наполегливу працю та розвиток освіти людей поважного віку.

Протягом навчального року в Університеті ІІІ віку працювало 6 факультетів, які загалом відвідувало близько 150 слухачів. Найбільш популярними були факультети комп’ютерної грамотності, філологічний та здорового способу життя.

Після слів привітання відбулося вручення сертифікатів про закінчення навчання 13 випускникам, які пройшли повний освітній курс на обраних факультетах, а також похвальних листів 3 студентам, які активно відвідували декілька факультетів протягом року. Крім того, подяки і подарунки від терцентру одержали керівники факультетів.

Під час урочистого зібрання випускники читали вірші, демонстрували свої вироби декоративно-ужиткового мистецтва, а хор ветеранів «Мелодії життя» виконав українські пісні.