QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Свою роботу розпочала Координаційна рада з питань національно-патріотичного виховання

9 червня під головуванням заступника міського голови Ірини Чемерис відбулося перше засідання Координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання. На зустріч були запрошені члени оновленої ради, склад якої був затверджений розпорядженням міського голови.
На початку Ірина Чемерис, звертаючись до присутніх, зазначила: «Події в Криму та на Сході України показали, що однією із причин втрат і воєнних дій на сході виявилося слабке патріотичне і національне виховання населення». Стратегія держави і завдання міської влади передбачають посилення заходів патріотичного виховання та координацію роботи тих структур, які займаються відповідними напрямками. У першу чергу, мова йде про школи, заклади позашкільної освіти, культурні установи, військові та спортивні організації.
Тож у ході засідання обговорювалися питання активізації роботи координаційної ради, напрацювання основних напрямків роботи та ін.
У своїй роботі новостворена рада займатиметься вивченням проблемних питань, пов’язаних з реалізацією державної політики у сфері національно-патріотичного виховання, залученням до співпраці громадських об’єднань, формуванням у дітей і молоді національної самосвідомості й гідності та вихованням небайдужих відповідальних українців, напрацюванням заходів для включення до програми національно-патріотичного виховання.

Більше фото за посиланням:

https://www.facebook.com/olexrada.kr/photos/pcb.199100038751298/199099835417985/