QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Торгівля людьми – куди звертатися за отриманням допомоги в Олександрії

За даними Міжнародної організації з міграції, від початку війни більше половини українців втратили доходи, 44% населення втратили роботу, а кожен третій зазнав переміщення. Кожен четвертий українець готовий нелегально перетнути кордон, працювати в замкнених приміщеннях, на нелегальному виробництві чи віддати паспорт роботодавцю. 39% українців готові погодитися на роботу в обмін на безкоштовне проживання та харчування.

Війна зробила нас особливо вразливими. Багато людей втратили відчуття безпеки та були змушені покинути свій дім та шукати прихисток. Багатьом не вистачає коштів не тільки, щоб жити як раніше, а щоб жити взагалі. І цим можуть скористатися.

В Олександрії допомогу постраждалим від торгівлі людьми можна отримати в Центрі соціальних служб за адресою: проспект Соборний, 59, каб. 405-406, тел. (05235) 7-23-88, електронна пошта: [email protected]. Графік роботи: Пн-Чт з 8:00 до 17:00. Пт з 8:00 до 15:30.

Або в управлінні соціального захисту населення за адресою: вул. Шевченка, 109. Графік роботи: Пн-Чт з 8:00 до 17:00. Пт з 8:00 до 15:30

527 та 0 800 505 501 – номери телефону Національної безкоштовної гарячої лінії з питань протидії торгівлі людьми та консультування мігрантів.

За отриманням допомоги також можна звернутись до:

  • служби у справах дітей (у випадку, якщо постраждалою особою є дитина);
  • дільничного інспектора поліції або управління внутрішніх справ (відділ боротьби з торгівлею людьми УМВС України);
  • громадських організацій.

У разі коли людина постраждала від торгівлі людьми за кордоном, вона може звернутися за допомогою до дипломатичного представництва України.