QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Тренінг з працевлаштування для молоді

У центральній міській бібліотеці розпочалися кар’єрні заходи для молоді з пошуку роботи, підготовки документів для працевлаштування тощо в рамках реалізації нового проекту «ВільноХаб: працевлаштування».

Бібліотечні фахівці пройшли навчання за проєктом, стали учасниками  тренінгу «Аудит власних кар’єрних цілей та цінностей, формування вимог до майбутньої роботи. Актуальні професії в 2023році», багатьох вебінарів, лекцій, воркшопу, щоб  допомагати молоді нашої громади орієнтуватись у просторах кар’єрних можливостей та з пошуком роботи.

 «Кар’єра – твій особистий план успіху» – таку важливу тему мав тренінг, який відбувся наприкінці минулого тижня для студентів Олександрійського політехнічного фахового коледжу. Юнаки та дівчата отримали відповіді на актуальні запитання: які сучасні технології пошуку роботи є ефективними, з чого почати пошук роботи, чим зацікавити роботодавця та багато інших.

Під час тренінгового заняття бібліотекарі використовували різні види активностей: обговорення, мозковий штурм, метод «Колесо балансу життя», вправи, руханки тощо. Це дало можливість отримати зворотний зв’язок від молоді, мотивувати студентів на активні дії.

Проєкт «ВільноХаб» та новий напрямок з працевлаштування втілюється у межах програми Мріємо та діємо, яка впроваджується за фінансової підтримки USAID Ukraine – USAID Україна та виконується IREX in Ukraine.