QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Триває Всеукраїнський конкурс журналістських робіт «Реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади»

З метою залучення регіональних ЗМІ до всебічного висвітлення процесів децентралізації, Мінрегіоном проводиться Всеукраїнський конкурс журналістських робіт «Реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади».
До участі у конкурсі приймаються матеріали за чотирма номінаціями: онлайн-публікація; стаття в друкованому ЗМІ; радіоматеріал; відеоматеріал.
Учасник може подати не більше однієї конкурсної роботи за кожною із номінацій, оформивши їх окремими заявками.
Тематичні пріоритети конкурсних робіт:
– мета, завдання, зміст, очікувані результати та переваги реформи, спрямованої на децентралізацію та розбудову місцевого самоврядування;
– успіхи громад, які були досягнуті завдяки реалізації норм законодавства щодо добровільного об’єднання;
– співробітництво територіальних громад, агломераційні процеси;
– фінансова децентралізація та ресурсна підтримка місцевого і регіонального розвитку;
– збільшення спроможності органів місцевого самоврядування у наданні якісних послуг населенню та розбудові добробуту громад;
– кращі практики органів місцевого самоврядування в Україні з питань соціально-економічного розвитку територій, їх відповідність європейським стандартам і світовим тенденціям.
Матеріали мають бути опублікованими вперше до 30 вересня 2021 року.
Форма заявки учасника конкурсу розміщена за посиланням: https://bit.ly/ApplicationForm-2021.
З буклетом опису конкурсу можна ознайомитись за посиланням:
https://www.minregion.gov.ua/wp-content/uploads/2021/07/buklet-2021.pdf
Довідкову інформацію з питань конкурсу можна отримати за телефонами: (044) 458-44-40; (044) 501-92-03; (093) 403-58-87; (097) 917-70-70 або надіславши запит на електронну адресу: [email protected].