QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

На презентації Центру дитячої та юнацької творчості провели акцію “Браслет єдності”

28 вересня у рамках відзначення Дня позашкілля Центр дитячої та юнацької творчості ім.О.Шакала провів День відкритих дверей.

Культурно-виховний захід з презентацією роботи центру відбувся у Театральному сквері.

На гостей заходу чекала насичена концертна програма з хореографічними, вокальними номерами, театральними міні-виставами у виконанні вихованців закладу.

Аби ознайомити дітей і батьків із діючими гуртками, керівники провели для дітей майстер-класи із декоративно-прикладного мистецтва, де кожен мав можливість власноруч виготовити вироби.

Протягом заходу молодіжний парламент провів акцію «Браслет єдності», мета якої – проявити співчуття до жертв російської агресії. До акції долучилися представники міської влади, а також  діти і дорослі, яким парламентарі пропонували одягнути на руку символічний синьо-жовтий браслет. Також усі охочі приєдналися до збору коштів на підтримку Збройних Сил України.

Нагадаємо, Центр дитячої та юнацької творчості імені О.Шакала – це позашкільний заклад художньо-естетичного спрямування. На його базі працює понад 20 гуртків: хореографічного, декоративно-прикладного мистецтва, журналістики, театральні гуртки, функціонує Молодіжний парламент та розвивальний гурток для дошкільнят «Хочу все знати».

На сьогодні гуртки ЦДЮТ відвідує близько 700 дітей віком від 5 до 18 років. Заняття безкоштовні.

Колектив ЦДЮТ імені О.Шакала запрошує всіх охочих прийти до закладу і обрати гурток до вподоби. Центр знаходиться за адресою вул. Шевченка, 71.