QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Центр професійного розвитку педагогічних працівників впроваджує сучасні освітні програми

Майже 100 освітніх заходів для педагогів, 8 курсів підвищення кваліфікації, більше 600 педагогів-учасників заходів, понад 1500 виданих сертифікатів. Такі результати роботи Олександрійського міського центру професійного розвитку педагогічних працівників за 2023-2024 навчальний рік.

Центр не лише проводить для педагогів курси підвищення кваліфікації, а й організував школу цифрової педагогіки для освітян громади, курси з мовно-комунікаційної компетентності для вихователів закладів дошкільної освіти, педагогічні майстер-класи та інші освітні тематичні заходи.

Протягом навчального року для вчителів проводили тренінги «ДІЗНайся: про дистанційне і змішане навчання». Відповідну національну програму впроваджує ГС «Освіторія» у партнерстві з МОН України за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та за кошти Глобального партнерства заради освіти (GPE) і Уряду Японії.

Крім того, Центр професійного розвитку педагогічних працівників надавав консультації директорам та вчителям, брав участь в організації роботи Малої академії наук, організації та проведенні учнівських олімпіад та інше.