QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Центральна міська лікарня отримала генератор від британського міста Бат

Олександрійська громада отримала чергову вагому і надзвичайно важливу допомогу від нашого партнера – британського міста Бат. Це – новий потужний генератор, необхідний у сфері охорони здоров’я.

На звернення міського голови Сергія Кузьменка керівництво Бату організувало збір коштів, щоб придбати і доставити електрогенеруюче обладнання.

Як зазначив очільник міста Сергій Кузьменко, вартість генератора з доставкою – 25 тисяч євро.

16 березня генератор потужністю 100 кВт передали до центральної міської лікарні для забезпечення живлення 4-поверхового діагностично-лікувального корпусу.

«На сьогодні лікарня забезпечена генераторами. Але у нас залишається без резервного живлення корпус поліклінічного відділення, де розташоване важливе діагностичне обладнання і служби, які працюють практично цілодобово. Новий генератор дасть можливість повністю заживити електроенергією усі приміщення та забезпечити роботу комп’ютерного томографа, рентген-кабінету, УЗД-кабінету, травмпункту, фізіотерапевтичних кабінетів, жіночої консультації і стаціонарів гінекологічного та урологічного відділень», – зазначив директор медичного закладу Віктор Приходько.

Тепер на черзі встановлення, підключення генератора та пусково-налагоджувальні роботи. Тож невдовзі, у разі тривалої відсутності електропостачання, генератор допоможе забезпечити безперебійну роботу корпусу лікарні.