QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Цікаві заходи із 8 по 14 серпня

9 серпня о 16:00 заплановано майстер-клас з малювання «Петриківка» від викладачки Олександрійського фахового коледжу культури і мистецтв спеціальності «Образотворче, декоративне мистецтво, реставрація» Наталії Жеребіло.  Петриківський розпис – це не тільки яскраво, сонячно, красиво, але ще й дуже модно. Тож якщо хочеш бути в тренді, без володіння технікою унікального розпису не обійтися.

10 серпня о 13:00 – презентація проєкту «ВільноХаб_Олександрія», що втілюється в рамках програми «Мріємо та діємо» за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). На вас чекає знайомство з новими заходами, які відбуватимуться в рамках проєкту, – це події неформальної освіти, психо-соціальної підтримки, адаптації та інтеграції молоді віком від 10 до 35 років з метою розвитку демократичного, свідомого суспільства з людьми з розвиненим критичним мисленням, стійкого до дезінформації і пропаганди.

11 серпня о 14:00 – майстер-клас в техніці «Декупаж», який проведе Анастасія Євсейсик – майстриня з числа ВПО. Сьогодні існує велика кількість різноманітних творчих напрямків, серед яких особливе місце займає декупаж. Це мистецтво справжня знахідка для любителів хендмейду. За допомогою цієї техніки можна прикрасити будь-які поверхні – від меблів до одягу та взуття. І для цього не потрібно володіти особливим талантом або художніми навичками – досить мати посидючість і проявляти акуратність.

Звертаємо вашу увагу – участь у всіх заходах лише за попереднім записом: +38 099 126 5026.

Всі заходи – БЕЗКОШТОВНІ! Будемо раді почути ваш відгук про заходи в нашій формі.