QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Турботи Перемозького мікрорайону обговорювали на зустрічі секретар міської ради Вікторія Косяк і голови квартальних комітетів

24 січня секретар міської ради Вікторія Косяк зустрілася із головами квартальних комітетів Перемозького мікрорайону. У неофіційній атмосфері говорили про проблеми приватного сектору та пропонували шляхи їх вирішення.

Вікторія Косяк розповіла про сьогоднішню ситуацію в енергетиці й проблеми з електропостачанням. У свою чергу, голови квартальних комітетів зазначили, що більшість людей з розумінням ставиться до цього й відповідно планує свій час.

На злобі дня стояло питання вивезення сміття: встановлення контейнерів, облаштування відповідних зон, укладання договорів, боротьба зі злісними неплатниками, створення стихійних сміттєзвалищ і підвищення відповідальності людей.

Окрім того, квартальні говорили про зношеність труб водопостачання та водовідведення, їх часті аварії і тривалі ремонти.

Секретар міської ради занотувала критичні зауваження і пропозиції голів, із якими в подальшому вона звернеться до керівників відповідних інстанцій та управлінь, подякувала квартальним за допомогу, плідну співпрацю і небайдужість до рідного міста.

Нагадаємо, секретар міської ради Вікторія Косяк проводить неформальні зустрічі з головами квартальних комітетів безпосередньо на їх дільницях. «Живе» спілкування дає можливість вільніше себе почувати і говорити про болючі питання приватного сектору більш розгорнуто.