QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

У 13 школах Олександрійської громади вакцинувалося понад 80% освітян

В Олександрійській громаді активно триває процес вакцинації працівників закладів освіти.
За останньою інформацією управління освіти міської ради станом на 29 вересня уже 13 шкіл подолали кількісний показник 80% вакцинованих педагогів, встановлений Урядом країни.
Це: ЗНЗ №№ 2, 6, 7, 8, 10, 15, ОНВК №17, Олександрійський колегіум, ЛІТ, Марто-Іванівський, Звенигородський, Головківський та Ізмайлівський ЗНЗ.
Для можливості продовження роботи у звичайному режимі мають уже понад 70% вакцинованих працівників і наближаються до необхідної відмітки такі заклади: гімназія ім. Т.Г.Шевченка, ЗНЗ №№ 9, 12 та 19.
Загалом, відсоток вакцинованих працівників по всім школам на сьогодні становить 82,1 % проти 72,2 %, що були зафіксовані станом на 24 вересня.
Педагогів вакцинують мобільні бригади, які виїжджають у навчальні заклади, проводиться організована колективна вакцинація у спеціальних пунктах і лікарнях, а також вчителі можуть зробити щеплення, самостійно відвідавши медичний заклад.
Нагадаємо, відповідно до рішення Уряду з 23 вересня у звичному режимі роботи дозволяється працювати лише тим навчальним закладам, де вакцинувалося щонайменше 80 % освітян. На позачерговому засіданні міської комісії з ТЕБ та НС цю дату було відтерміновано до 4 жовтня.