QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

У місті розпочала роботу мультидисциплінарна команда підтримки ветеранів та військових

25 жовтня під головуванням заступниці міського голови Ірини Чемерис та секретаря міської ради Вікторії Косяк відбулося перше засідання мультидисциплінарної команди, що координуватиме питання надання соціальних, медичних, реабілітаційних, освітніх та інших послуг ветеранам війни, демобілізованим військовослужбовцям та їхнім родинам.

До команди ввійшли фахівці різних галузей, зокрема охорони здоров’я, соціального захисту, освіти та культури, а також представники Ветеранського хабу, територіального центру соціального обслуговування, ЦНАПу, громадської організації «Важлива» та об’єднання «Капеланське служіння ВСЦ ЄХБ України».

Під час зустрічі кожен з учасників команди поділився інформацією про свій напрямок роботи з діючими військовими та ветеранами, а також обговорив можливості для скоординованих дій. Спільна мета команди – надати максимально ефективну та комплексну підтримку ветеранам, зважаючи на їхні потреби та особливості адаптації.

Для зручності та інформування ветеранів команда створить спеціальний інформаційний бюлетень. У ньому зберуть необхідну інформацію про наявні послуги, номери телефонів і контакти в громаді, які допоможуть військовим та їхнім родинам швидко зорієнтуватися та отримати допомогу, коли вона потрібна.