QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

У музичній школі пройшов концерт-реквієм з нагоди 35-х роковин від дня аварії на Чорнобильській АЕС

26 квітня у дитячій музичній школі відбувся тематичний концерт-реквієм, присвячений 35-й річниці аварії на Чорнобильській АЕС. Захід відвідали заступник міського голови Ірина Чемерис та представники духовенства.
Із початком концертної програми до слова була запрошена профільний заступник, яка зауважила: «Події на Чорнобильській електростанції торкаються не тільки тих людей, які жили в ті часи, але й тих, хто народився після цієї трагедії. Адже «мирний» атом виявився не зовсім таким, яким всі його вважали. Тож дякуємо пожежникам, військовим, лікарям і всім, хто зумів зупинити цю трагедію». Поряд з цим Ірина Чемерис побажала всім присутнім сил, енергії, наснаги, взаєморозуміння з рідними та не втрачати вміння радіти життю.
Також заступник виконала приємну місію: від імені міського голови Сергія Кузьменка вона вручила Подяки, грошову винагороду та квіти 15 учасникам ліквідації аварії на ЧАЕС.
Із теплими словами шани та підтримки перед присутніми також виступили голова «Спілки «Інваліди Чорнобиля» Людмила Комлева та єпископ Олександрійський та Світловодський Боголєп.
Під час концерту подяками та солодощами були нагороджені учні ЗНЗ № 15 та НВК (ЗНЗ І-ІІ ступенів № 17 – ліцей) за перемогу в творчому конкурсі щодо написання листів-звернень до ліквідаторів аварії на ЧАЕС під назвою «Дякуємо за життя».
Творчими номерами глядачів порадували зразковий хореографічний колектив «Авантюрин», народний ансамбль танцю «Віночок», струнне тріо народного оркестру народних інструментів «Камертон», оркестр струно-смичкового відділу музичної школи, солісти Мирослава Волошина, Сергій Андрейченко та Ксенія Кіяшко.

Більше фото за посиланням:

https://www.facebook.com/105584904769479/posts/173333804661255/