QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

У територіальному центрі можна оформити платні соціальні послуги

У міському територіальному центрі соціального обслуговування для підопічних надаються соціальні послуги на безоплатній, платній та диференційованій (зі знижкою 25%) основі. На їх вартість впливає дохід людини/сім’ї.
Тарифи на платні соціальні послуги розробляються щорічно і затверджуються депутатським корпусом. Так, на останній сесії міської ради депутати ухвалили відповідне рішення. Згідно нових тарифів одноразове приготування їжі коштуватиме 73 грн, прибирання житла – 27 грн, виклик перукаря додому – від 23 грн.
У територіальному центрі також можна скористатися послугами допомоги в самообслуговуванні, соціального таксі, ремонту одягу, прання білизни, масажу, занять в тренажерному залі тощо.
Загалом, на сьогодні послугами соціальної допомоги вдома користуються 512 жителів громади. Із них на платній основі різні види соцпослуг отримують 109 людей. Диференційовано, тобто зі знижкою, сплачують 43 олександрійця.
Рішення про затвердження тарифів на платні соціальні послуги оприлюднене на сайті Олександрійської міської ради («Відкрите місто – Доступ до публічної інформації – Проєкти рішень міської ради») і вступило в дію з 28 січня поточного року.
Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) міста Олександрії працює за адресою: вул. Першотравнева, 9. Тел.: (05235) 7-10-04, 7-01-36.