QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

У цьому опалювальному сезоні вартість тепла для населення не збільшиться

27 січня виконавчий комітет розглянув тарифи на послуги з теплопостачання для населення та бюджетних закладів, які надають КП «Теплокомуненерго» та БФ ПП «Каярд-Україна» «Каярд-Богданівка».
Згідно з Меморандумом про взаєморозуміння щодо врегулювання проблемних питань у сфері постачання теплової енергії та гарячої води, в опалювальному сезоні 2021-2022 року для населення продовжує діяти тариф у розмірі 1712,20 грн за Гкал.
Проте, аби не допустити збиткової господарської діяльності КП «Теплокомуненерго» та враховуючи зростання цін на енергоносії, виконком скоригував вартість складових послуги з теплопостачання та встановив тарифи для потреб населення: без інвестиційної складової (лічильники) у розмірі 2435,93 грн/Гкал (з ПДВ); з інвестиційною складовою (лічильники) – 2523,10 грн/Гкал (з ПДВ).
По завершенню опалювального сезону буде проведений аналіз витрат на придбання природного газу та електроенергії, щоб компенсувати різницю в тарифах за рахунок бюджетів різних рівнів.
Також виконавчий комітет переглянув тариф на теплову енергію, яку надає БФ ПП «Каярд-Україна» «Каярд-Богданівка» для бюджетних установ у розмірі 2803,36 грн/Гкал (з ПДВ) та для населення – 1712,20 грн/Гкал (з ПДВ).