QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

У військовій частині № 2269 вшанували воїнів-афганців

15 лютого, у День вшанування учасників бойових дій на території інших держав, на плацу військової частини № 2269 Національної гвардії України відбулося шикування та покладання квітів.
У заході взяли участь командування в/ч № 2269, військовослужбовці, секретар міської ради Вікторія Косяк, голова районної державної адміністрації Ольга Коріненко, представники міської і районної рад та ветерани авіаційного гарнізону.
Перед присутніми виступили заступник командира в/ч №2269, полковник Юрій Криндач, голова райдержадміністрації Ольга Коріненко та голова ветеранської організації Олександрійського авіаційного гарнізону Павло Тищенко.
15 лютого закарбувався в історії як пам’ятний і, водночас, скорботний день. Адже сьогодні виповнюється 33-тя річниця, коли закінчилася афганська війна.
Військовослужбовці в/ч № 2269 брали участь у військових операціях в різних державах, у тому числі в Демократичній Республіці Афганістан. Інтернаціональний обов’язок в Афганістані виконували 547 військовослужбовців полку. Сьогодні в частині проходить службу 24 військових, які брали участь у бойових діях на території інших держав. На жаль, 11 воїнів живими додому не повернулися.
Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять воїнів-афганців та поклали квіти до меморіального комплексу.