QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Удосконалили формат інформаційного обміну даними для призначення житлових субсидій та пільг

Наразі управителі та ОСББ, виконавці комунальних послуг опановують нову технічну можливість збирання, обробки, передачі та зберігання інформації про людей, які звертаються за призначенням житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг, через електронні кабінети управителів, об’єднань, виконавців комунальних послуг на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України.

Модернізований функціонал електронного кабінету передбачає подання щомісяця до 10 числа до Пенсійного фонду України наявних (станом на 1 число звітного місяця) відомостей про споживачів, перелік спожитих житлово-комунальних послуг та умови їх надання, встановлену та/або змінену ціну і тарифи, наявну заборгованість з оплати житлово-комунальних послуг тощо. Інформація вводиться вручну або завантажується з файлу, який сформований власним програмним забезпеченням.

Раніше для завантаження необхідних відомостей застосовували структуру файлу інформаційного обміну у форматі xml. Проте, на даний час, доступні формати файлу розширено, зокрема, створена технічна можливість формування та подання зазначених вище відомостей у форматах xlsx та csv, які є максимально простими та зручними в роботі.

Консультації з питань технічної підтримки забезпечення інформаційного обміну надаються відповідальною особою головного управління Пенсійного фонду України в Кіровоградській області за телефоном: (097) 574 53 61