QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Ухвалено поточні рішення для стабільної життєдіяльності громади

15 грудня відбулося засідання виконавчого комітету. На початку присутні розглянули питання, що стосувалися захисту прав та інтересів дітей, а також дозволів на дарування житла.

Наступний блок рішень стосувався питань гуманітарної допомоги, які надають національні та міжнародні благодійні фонди, їх облік та розподіл між волонтерськими центрами, місцями компактного проживання, пунктами незламності.

Далі члени виконавчого комітету своїми рішеннями запропонували депутатам затвердити ряд міських цільових програм та положень на наступні роки.

У зв’язку з економічною збитковістю утримання, неповну завантаженість та невідповідністю вимогам Національної служби здоров’я України,   виконавчий комітет запропонував міській раді припинити стаціонар терапевтичного  відділення № 2 у Перемозькому мікрорайоні.

Також вирішено виділити з міського матеріального запасу паливно-мастильні матеріали, необхідні для роботи територіальної оборони при виконанні своїх обов’язків та пунктів незламності при надзвичайних ситуаціях.

Останній блок рішень полягав у врегулюванні земельних та майнових питань.