QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Український ветеранський фонд запустив сервіс юридичних консультацій

Український ветеранський фонд Мінветеранів надає безоплатні юридичні консультації ветеранам та їхнім родинам. Проєкт реалізується спільно з Незалежною антикорупційною комісією за підтримки офісу Спеціального радника Великої Британії з питань оборони.

Консультації є безоплатними. Щоб отримати фахову допомогу, залиште своє звернення за посиланням: https://cutt.ly/s9Asnpo. У формі необхідно вказати особисту інформацію, контактний номер телефону та стисло описати суть звернення. Подавати запити на допомогу можна щодня та цілодобово. Консультації надаватимуться у робочі дні з 9 до 18 години. Якщо проблема потребуватиме додаткових уточнень – фахівці перетелефонують.

Юристи обробляють запити одразу за їхнім надходженням, тому більшість питань можуть бути вирішені у той же день. Проте іноді спеціалістам потрібно більше часу, аби підготувати відповідь. Це може зайняти декілька діб.

На сайті Українського ветеранського фонду у розділі «Юридичні консультації» також зібрана корисна інформація для ветеранів, членів їх сімей, а також діючих військових. Ознайомитись з інформацією можна тут: https://cutt.ly/T9Af0Xx.