QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Університет ІІІ віку відзначив 10-річчя свого заснування

16 вересня Університет ІІІ віку, що функціонує на базі територіального центру соціального обслуговування м. Олександрії, відзначає подвійне свято: 10-річчя з дня заснування та початок нового навчального року.
З цієї нагоди у терцентрі відбувся урочистий захід та святковий концерт.
До присутніх у залі звернулася директор територіального центру Олена Грінчак, яка привітала викладачів та студентів із ювілейною датою.
«10 років визначна дата. Це роки плідного та ефективного навчання. Ваша присутність у залі – це свідчення того, що ви хочете навчатися, спілкуватися, отримувати нові знання і душею бути молодими. Для того, щоб ви навчалися у комфортних умовах, ми оновлюємо опалення у терцентрі, замінюємо вікна, ремонтуємо вбиральню, на першому поверсі відкрили приймальню для громадян, а також у планах – осучаснити тренажерний зал, розширити спектр перукарських послуг», – зазначила Олена Грінчак.
Директор терцентру подякувала тим, хто стояли у витоків створення Університету ІІІ віку, та побажала усім присутнім плідного навчального року, натхнення, бадьорості духу та оптимізму.
Після привітання кращих викладачів та активістів факультетів нагородили подяками територіального центру за активну багаторічну діяльність та внесок у розвиток Університету ІІІ віку.
Також з вітальними промовами виступили й інші гості, запрошені на свято.
Святкового настрою присутнім додали виступи колективів ПК «Світлопільський», хору «Мелодії життя».
Університет ІІІ віку об’єднує людей поважного віку в групи за інтересами. Викладачі проводять заняття як волонтери, а студенти самі можуть виступити в ролі викладача і поділитися власним досвідом, знаннями та вміннями.
Тут працюють факультети: «Філософський»; «Літературний»; «Здорового способу життя»; «Прикладного мистецтва»; «Православний»; «Фінансової грамотності» та «Комп’ютерної грамотності».
Минулого року через карантинні обмеження, його робота була призупинена, а сьогодні терцентр знову оголошує набір студентів на новий навчальний рік.

Більше фото за посиланням:

https://www.facebook.com/olexrada.kr/photos/pcb.259495312711770/259494352711866/