QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Уперше в місті – фестиваль вуличної їжі та крафтове Олександрійське пиво

30 травня на честь Дня міста в Олександрії вперше проходить фестиваль вуличної їжі та презентація крафтового Олександрійського пива за старим оригінальним рецептом. Подія викликала інтерес багатьох містян, які прийшли сюди відпочити та весело провести час.
На фестиваль завітав міський голова Сергій Кузьменко разом з родиною. Він пройшовся поміж людьми, поспілкувався з рестораторами та мешканцями міста, привітав всіх зі святом та побажав вдалого дня. Окрім очільника, на святі були й інші представники влади: заступники міського голови, керівники районної ради та адміністрації, начальники міських управлінь та відділів.
Із початком роботи фестивалю усі охочі мають можливість скуштувати різні страви від рестораторів та насолодитися смаком справжнього Олександрійського пива, адже його зварили 3 тони спеціально до Дня міста.
Брендовані палатки з пивом, а також з їжею розміщені на центральній площі та біля стадіону “Ніка”.
Продуманий і відпочинок для учасників фестивалю – різними конкурсами та квестами дорослих і маленьких олександрійців розважають ведучі з Кропивницького та аніматори у яскравих костюмах.

Більше фото за посиланням:

https://www.facebook.com/olexrada.kr/photos/pcb.193273762667259/193273106000658/