QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Уперше в Олександрії пройшов масштабний тур по енергетичних місцях

У рамках святкування Дня молоді в місті провели першу екскурсію по енергетичних місцях Олександрійщини.
Її учасники, а це близько 20 містян, побували на різних локаціях історичної частини міста, відвідали храм у селі Березівка і Приютівський ландшафтномий парк, де дізналися цікаві й маловідомі факти становлення і розвитку Олександрійського повіту, будівництва храмової та ландшафтної архітектури.
Туристичний маршрут тривав понад 3 години, протягом яких частково пішки, а частково на транспорті екскурсанти побували біля пожежної каланчі, синагоги «Бешмедріс», будинків Штромберга, Піщевича, Чижевського, земського зібрання, Олександрійського театру, церкви Узорішительниці Анастасії та Федора Пергійського, храму святого Йосипа Обручника, у ландшафтному парку с. Приютівка та ін. Тож всі запропоновані місця були дійсно насичені правильною енергетикою, яка створювала чудовий настрій та гарний післясмак від подорожі.
Наостанок кожен з учасників міг залишити відео-відгук про відвідану екскурсію. А організатори заходу вручили всім на згадку ексклюзивні крафтові смаколики та короткі інформаційні довідники про відвідані туристичні об’єкти.
Такий масштабний туристично-краєзнавчий тур вихідного дня став можливий завдяки співпраці міської влади з громадським простором «КУБ» та за участі громадських організацій «Сучасні громадські ініціативи», «Зелений світ», «Олександрійці» та інформаційного агентства «Новий громадянин».

Більше фото за посиланням:

https://www.facebook.com/olexrada.kr/photos/pcb.209126781081957/209125771082058/