QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Увага! Діє програма тимчасового переміщення підприємств із постраждалих регіонів України

На сьогодні триває програма щодо тимчасового переміщення підприємств з постраждалих регіонів України, яка спрямована на збереження виробничого і трудового потенціалу України і орієнтована на всі підприємства, які бажають перемістити виробництво до безпечних областей.
Звертаємо увагу, що українські підприємства, які знаходяться у зоні активних бойових дій, зможуть отримати державну допомогу у підборі місць для розміщення виробничих потужностей, надання преференцій, підборі працівників в місці дислокації після переїзду тощо.
Для подачі заявки на участь у програмі необхідно заповнити форму за посиланням:
https://docs.google.com/forms/d/1ZAbh9DCUkTfQFhtZZM0EZhkebD_OYsVH2AtovtCPaN4/edit?usp=sharing
У разі виникнення запитань прохання звертатися до управління економіки Олександрійської міської ради, контактні дані:
– Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради
ШКЛЯРУК Юрій Володимирович, телефон: +38 (05235) 72221, e-mail: [email protected];
– Начальник управління економіки міської ради ЧЕРЕВАШКО Ростислав Євгенович, телефон: +38 (05235) 70725, +38 (05235) 71434, e-mail: [email protected], [email protected];
– Начальник відділу інвестицій та інновацій управління економіки міської ради, ЧАСНИК Ганна Євгеніївна, телефон: +380509870329, e-mail: [email protected], [email protected].
Додаткова інформація щодо наявності вільних виробничих площ та земельних ділянок з детальним описом, які можуть бути розглянуті для розміщення підприємств на території Олександрійської територіальної громади, розташовані за посиланням: https://olexrada.gov.ua/category/invest_pol