QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

УВАГА! Грошова допомога переселенцям Олександрійської громади! Встигніть подати заявку до 11 листопада!

📝Протягом  тижня з 7 по 11 листопада 2022 р. у місті Олексадрія за адресою пр-т Соборний, 100 (Юнацька бібліотека)  пн-пт з 10.00 до 17.00 працюватиме мобільна бригада Благодійного фонду «Право на захист». Вона збиратиме дані на отримання фінансової допомоги для переселенців від УВКБ ООН. А саме, 2 220 грн щомісячно на людину протягом 6-ти місяців! Тобто кожен член родини загалом отримає 13 320 гривень на особу двома траншами.

Хто може подати заявку на грошову допомогу від УВКБ ООН?

✍️Подати заявку можуть вразливі ВПО, що постраждали від воєнних дій. А також ті, хто повернувся до свого постійного місця проживання (зокрема, і з-за кордону) та має певні категорії вразливості. Наприклад:

📌родина, яка має лише одного з батьків (або батько, або мати) з одним або кількома дітьми віком до 18 років або з особами похилого віку (55 років і старше);

📌родина, де проживає одна/кілька самотніх осіб похилого віку (55 років і старше), або особа похилого віку з однією чи кількома дітьми віком до 18 років;

📌родина з однією або кількома особами з особливими потребами (інвалідність, хронічні захворювання тощо);

📌прийомні сім’ї, які опікуються дітьми без супроводу та дітьми, розлученими з батьками (потрібне документальне підтвердження).

Не зможуть зареєструватися тільки ті родини, що вже отримували грошову допомогу від міжнародних організацій або якщо місячний дохід на кожного члена родини більший ніж 5 400 гривень.

❓Маєте питання – пишіть у телеграм-канал https://t.me/IDPhelp

   Або телефонуйте  ☎️ 050 711 63 50   

Детальна інформація щодо отримання грошової допомоги від УВКБ ООН через офіси БФ «Право на захист» на офіційному сайті  https://bit.ly/3Tgnpx5.