QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

В Олександрійській громаді велотуризм набирає обертів

Взяти велосипед та вирушити у захопливу подорож навколо Олександрійської громади – це реально.

Побачити чорні піски, відчути себе на іншому краю планети, дивлячись на неймовірні краєвиди, перетнути річку на справжній переправі або відвідати Срібні озера – все це можливо під час велоподорожі.  Адже в Олександрії розвивають велотуризм.

Перетворити хобі на туристичний магніт вирішили  переселенці,  які фактично від самого початку активно волонтерять в найбільшому хабі громади з підтримки переселенців «Центр Допомоги Олександрія».

Автори ідеї отримали субгрант на розвиток велотуризму. У його межах придбали шоломи, велосипеди та інструменти для ремонту велообладнання. Проєкт реалізовують на території Олександрійської громади.

Вони пропонують кілька захоплюючих маршрутів, які сподобаються багатьом і можна підібрати в залежності від віку та індивідуальних особливостей. Якщо у вас немає власного велосипеда, не переймайтесь – ви завжди зможете взяти його в оренду.

Вартість велопрогулянки за запланованим маршрутом з супроводом гідів велоцентру складає 80 гривень з власним велосипедом та 350 гривень з орендованим.
Також можна взяти велосипед в самостійну поїздку на весь день (за 8 годин – 600 грн ) або погодинно (година – 150 грн).

На базі «Велоцентру Олександрія» планують вікдрити групу для дітей та підлітків, де разом з інструктором вони отримають уроки велоїзди. Метою цієї задумки є залучення молоді до активного і пізнавального способу життя.

А що ви на це скажете?

«Велоцентр Олександрія» має сторінки:

Інстаграм https://www.instagram.com/velocentr_

Тік Ток https://www.tiktok.com/@velocentr_190124

Телеграм https://t.me/c/2051886739/1238

Для довідок та запису на мандрівку звертайтеся за номером: 0955052980