QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

В Олександрії 17 бійців склали присягу

8 травня міський голова Сергій Кузьменко разом із керуючим справами виконавчого комітету Сергієм Завалієм взяли участь в урочистостях з нагоди Дня перемоги над нацизмом та складання військової присяги молодим поповненням. Захід традиційно пройшов на плацу у військовій частині 2269.
Із вітальними словами перед військовослужбовцями та новобранцями виступили Сергій Кузьменко, голова РДА Ольга Коріненко та голова ветеранської організації Олександрійського гарнізону Павло Тищенко.
Звертаючись до військових, Сергій Кузьменко сказав: «Сьогодні наші бійці на сході нашої держави продовжують боронити українську землю. Щиро дякуємо їм за захист. Шануємо, поважаємо, схиляємо голови перед тими, хто поклав своє життя за нашу свободу. Щиро бажаю мирного неба кожному із вас, мирної вам служби та миру рідній країні. Вічна пам’ять героям, які віддали життя за Україну».
Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять загиблих воїнів і поклали квіти до меморіальних обелісків. Після цього 17 молодих хлопців та дівчат склали військову присягу на вірність українському народу й отримали благословення від військового капелана шляхом проведення обряду освячення.

Більше фото на сторінці Олександрійської міської ради в мережі Фейсбук:

https://www.facebook.com/olexrada.kr/photos/pcb.180324903962145/180324303962205/