QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

В Олександрії діє одна з двох бригад соціально-психологічної допомоги UNFPA в області

В Олександрії працює мобільна бригада соціально-психологічної допомоги, яка проводить тренінгові заняття та надає гуманітарну допомогу для жінок вразливих верств населення.

Це єдина бригада, окрім обласної, яка діє на території Кіровоградської області за підтримки UNFPA – фонду ООН у галузі народонаселення. Усі спеціалістки пройшли додаткове навчання із залученням міжнародних експертів.

У переважній більшості фахівці мобільної бригади консультують жінок, які постраждали від військової агресії росії, пережили насильство або перебувають в інших кризових психологічних станах.

Також у рамках допомоги переселенки, багатодітні матері, матері дітей з інвалідністю з ГО «Серце матері» отримали набори з предметами першої необхідності. Багатьом жінкам довелося залишати свій дім в дуже складних умовах, без можливості взяти з собою потрібні речі, тож така допомога на часі.

Попри війну, постраждалі від фізичного, психологічного чи іншого насильства можуть звертатися по допомогу до соціально-психологічних служб. Якщо ви або ваші знайомі відчули на собі прояви домашнього насильства або насильства за ознакою статі, зверніться до мобільних бригад соціально-психологічної допомоги.

Звертатися можна за адресою: проспект Соборний, 59, каб. 402 або тел. (067) 453 77 29.