QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

В Олександрії формують новий склад молодіжної ради. Долучайтеся!

24 травня відбудуться установчі збори з формування нового складу Молодіжної ради при виконавчому комітеті Олександрійської міської ради.

Початок о 15:00

Місце проведення: м. Олександрія (з міркувань безпеки деталі будуть повідомленні кандидатам за декілька днів до установчих зборів).

Запрошуємо долучитися молодих людей до складу Молодіжної ради при Олександрійській територіальній громаді.

Молодіжна рада – це консультативно-дорадчий орган, який утворюється при органах місцевого самоврядування для консультування, розробки та реалізації молодіжної політики.

 Детальніше про молодіжні ради та чому вони необхідні можна дізнатися за посиланням:  https://create.youthcouncil.com.ua/?gad_source=1&gclid=CjwKCAjwwr6wBhBcEiwAfMEQs6Uftu5jOMYVoMnlEV49acy5WBmkaYCR4j1vKFKbQIl30D2nzUaCABoCuCoQAvD_BwE

До складу Молодіжної ради можуть входити громадяни України віком від 14 до 35 років,  які є:

  • жителями Олександрійської територіальної громади, які проживають на території Олександрійської територіальної громади більше одного року, що підтверджується паспортом або довідкою про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи;
  • представниками закладів освіти, кандидатури яких подаються учнівським/студентським самоврядуванням навчального закладу;
  • представниками громадських об’єднань та/або відокремлених підрозділів громадських об’єднань, підприємств, установ, організацій, що провадять діяльність у сфері молодіжної політики, які зареєстровані в установленому порядку та/або провадять діяльність на території Олександрійської територіальної громади.

Положення про Молодіжну раду: https://docs.google.com/document/d/1T4etsokgy9mzj6xAhxcXM1BKiaAj8rwk/edit?usp=sharing&ouid=113173561458714602020&rtpof=true&sd=true

Для участі в установчих зборах  необхідно заповнити електронну форму за посиланням: https://forms.gle/QUoTm63DLyP4kLw37

Заявки приймаються до 18:00 9 травня.

До електронної форми додаються:

1) сканкопії наступних документів:

– копія документа, що посвідчує особу;

– для внутрішньо переміщеної особи довідка про взяття на облік;

– інші документи, які можуть додатково охарактеризувати кандидата (за бажанням).

2) відео від кандидата з мотивацією долучення до Молодіжної ради та описом попереднього релевантного досвіду молодіжної роботи (до 3-х хвилин).

3) для інститутів громадянських об’єднань, підприємств, установ, організацій, що проводять діяльність у сфері молодіжної політики або для органів студентського/учнівського самоврядування необхідно додати рішення про делегування для участі в установчих зборах представника, який одночасно є кандидатом на обрання до складу Молодіжної ради за зразком.

Контактна особа: Гуленко Назар (член ініціативної групи)

Telegram: https://t.me/gulenko_nazar , email: [email protected], номер телефону: +380684848715.