QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

В Олександрії побільшало пунктів з проходження іспитів на знання державної мови

Розпочав свою роботу новий пункт проходження іспитів на знання державної мови для державних службовців та охочих здобути громадянство. Він працює на базі бібліотеки для юнацтва, що знаходиться за адресою: просп. Соборний, 100.
Минулої п’ятниці пункт вже відвідали учасники тестування з Кропивницького та Кам’янського Дніпропетровської області, які зареєструвалися на сайті Національної комісії зі стандартів державної мови та обрали Олександрію як пункт проходження іспиту.
Бібліотека для юнацтва працює з вівторка по п’ятницю, сесії проходять двічі на день: о 9.00 та об 11.00. Це вже другий пункт проходження іспитів на знання державної мови, відкритий в Олександрії на базі міської централізованої бібліотечної системи. Перший функціонує у центральній книгозбірні за адресою: вул. Григорія Усика, 41.
Як інформувалося раніше, Центральна міська бібліотека офіційно стала одним з Пунктів проходження іспитів на володіння державною мовою згідно Договору з Національною комісією зі стандартів державної мови.
Охочим зареєструватися на іспит можна за посиланням: https://mova.gov.ua/