QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

В Олександрії показали виставу «Сто тисяч»

22 вересня в Олександрійському театрі показали класику української драматургії комедію на дві дії «Сто тисяч», яку презентував Київський академічний драматичний театр на Подолі. Дана вистава привезена до Олександрії в рамках Всеукраїнського театрального фестивалю «Вересневі самоцвіти». У ролі Герасима Калитки був народний артист України, лауреат Національної премії ім. Тараса Шевченка Богдан Бенюк, а роль копача Бонавентури зіграв наш земляк, уродженець Олександрії Сергій Сипливий.

Глядачів чекала неймовірна гра акторів, живе спілкування та добрий гумор на тему споконвічного прагнення людини до збагачення, яке досить часто штовхає її на шахрайство та обман.

Наприкінці вистави до слова була запрошена заступниця міського голови Ірина Чемерис, яка подякувала київському театру за талановиту гру й дивовижну атмосферу.

«Сьогодні в Олександрії відбулася визначна подія. Незважаючи на повномасштабне вторгнення росії до України, культурне життя триває. Переконана, що показана п’єса не залишила байдужим жодного глядача» – сказала заступниця міського голови.

Також від імені очільник громади Сергія Кузьменка вона привітала нашого земляка, провідного актора Київського академічного драматичного театру Сергія Сипливого з ювілеєм і подарувала йому квіти та подарунок – фотокартину нашого театру з пам’ятними словами.

У свою чергу, до глядачів звернувся і Богдан Бенюк, який подякував олександрійцям за теплий прийом. «Енергетика, яку ми сьогодні відчували в залі, допомагала нам. Це дуже важливо, що ми ступили на цю оновлену сцену і забили тут монету, яка стане стержнем, куди обов’язково треба повернутися» – сказав він.

По завершенню театрального заходу всі охочі могли зробити світлини з улюбленими акторами та поспілкуватися з ними.