QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

В Олександрії працює комісія ДСНС з контрольною перевіркою

Сьогодні, 21 квітня, до Олександрії приїхала комісія ДСНС з контрольною перевіркою виконання вимог законів та інших нормативно-правових актів з питань техногенної та пожежної безпеки, цивільного захисту і діяльності аварійно-рятувальних служб у Кіровоградській області.
Членів комісії зустрів міський голова Сергій Кузьменко, який висловив готовність до перевірки і наперед подякував за професійні підказки та допомогу, що отримають управління та установи, які підлягають контролю. Міська рада, у свою чергу, готова швидко працювати і виправляти ті речі, на які буде вказано у ході обстеження.
«Знаємо, що таке готовність системи і важливість того, щоби вона була в порядку. Адже, на жаль, не можемо сказати, що в країні все спокійно. Нам треба дбати про те, аби за потреби ми могли швидко допомогти і захистити людей» – зазначив про важливу роль даної перевірки Сергій Кузьменко.
Комісія працює в області з 19 квітня й, окрім Олександрійської територіальної громади, перевіряє діяльність Кіровоградської державної адміністрації та Кропивницької, Знам’янської і Світловодської громад.