QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

В Олександрії проходить Всеукраїнський турнір з боксу пам’яті Олексія Скічка

28 січня за підтримки міської влади, відділу молоді та спорту на базі дитячо-юнацької спортивної школи № 2 проходить традиційний XI Всеукраїнський турнір із боксу, присвячений пам’яті Олексія Скічка.

Організаторами змагань виступили його сини: Дмитро, Юрій та Олексій Скічки, а також Федерація професійного боксу України.

На турнір із боксу завітав міський голова Сергій Кузьменко. «Приємно бачити багато молодих людей, які приїхали до нас із різних міст України на турнір із боксу. Хочу подякувати синам Олексія Скічка за добру традицію, яку вони  започаткували і підтримували в усі часи, любов до спорту, до рідного міста. Сьогодні ми маємо згуртувати всі зусилля, щоб підтримати наших воїнів, армію, підтримати і захистити Україну», – сказав очільник міста. Сергій Кузьменко подякував усім учасникам, побажав їм вдалих виступів та перемог.

Також перед присутніми виступили син Олексія Скічка – Юрій Скічко та головний суддя змагань, старший тренер Кіровоградської області – Віктор Саласенко.

У турнірі беруть участь 90 боксерів віком від 9 до 25 років з міст Кременчука, Кропивницького, Світловодська, Знам’янки, Павлиша, Олександрії та села Попельнастого.

Олександрійську громаду представляють вихованці відділення боксу ДЮСШ №2 та ПСК “Захист”.

Нагадаємо, що турнір був започаткований одинадцять років тому і носить ім’я Олексія Скічка – міського голови Олександрії двох каденцій: 1990-1994 та 2006-2010 років.

Крім політичної діяльності, Олексій Скічко активно займався спортом, був кандидатом в майстри спорту, неодноразовим чемпіоном України.

Змагання традиційно приурочено до дня народження Олексія Скічка – 27 січня.