QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

В Олександрії привітали стареньких зі святом Перемоги

Із наближенням 76-ї річниці з дня закінчення ІІ Світової війни в Олександрії проходять заходи, присвячені святковій даті. Зокрема, протягом 6 та 7 травня староста села Головківка, представники міського територіального центру та ветеранських організацій відвідали учасників акції «Зірка пам’яті», які проживають в Олександрійській територіальній громаді.
Від імені міського голови Сергія Кузьменка, вони привітали стареньких зі святом, побажали їм здоров’я та родинної підтримки, подарували квіти та передали грошову допомогу і продуктові набори.
Нагадаємо, з метою надання конкретної допомоги тим ветеранам війни, які брали безпосередню участь у бойових діях в період Другої Світової війни розпорядженням голови обласної державної адміністрації з 2010 року оголошено проведення акції «Зірка пам’яті».
На її початок в Олександрії проживало 347 інвалідів війни, які брали безпосередню участь у бойових діях в період Другої Світової війни. Сьогодні в місті разом із новоприєднаними селами залишилося лише 12 ветеранів з відповідним статусом.

Більше фото на нашій сторінці в мережі Фейсбук:

https://www.facebook.com/olexrada.kr/photos/pcb.179739494020686/179739377354031/