QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

В Олександрії відбудеться нова вистава

Зірковий склад серіалу «Кава з кардамоном» запрошує на комедійну виставу «Егоїстки», яка відбудеться 19 листопада о 18:00 в Олександрійському театрі.

Феєрична, костюмована кримінально-детективна комедія про загадковий злочин в родинному колі. За мотивами п’єси Роберта Тома « 8 жінок»

Ця вистава з великим успіхом йде по всьому світу більш, ніж 50 років. Легкі саркастичні тексти, яскравий жіночий склад та неймовірна детективна інтрига не залишає глядача без враження та задоволення.

Це перетворює різдвяний день в розслідування, повне істерик, суперництва і навіть музичних інтерлюдій. Отже, сім жінок. Кожна під підозрою. У кожної є мотив. Бо всі вони егоїстки і в кожній є своя таємниця!

У ролях:

Леся Самаєва – заслужена артистка України, зірка серіалів та вистав «Кава з кардамоном», «Скажені сусіди», «Скажене весілля», «Співай, Лола, співай»

Ніна Набока – Народна артистка України, зірка фільмів та серіалів «Кава з кардамоном», «Перші ластівки», «Спіймати Кайдаша», «Припутні», «DZIDZIO Перший раз», «Слуга народу»

Олена Лавренюк – актриса театру та кіно, зірка кіно та серіалів «Кава з кардамоном», «Еґроґор», «11 дітей з Моршина», «DZIDZIO Контрабас», «Жінка на війні»

Людмила Смородіна – Народна артистка України, зірка серіалу та вистав «Кава з кардамоном», «Калігула», «Едіт Піаф. Життя у кредит», «Віват, королева!»

Наталія Корпан – Заслужена актриса України, зірка серіалу та вистав «Кава з кардамоном», «Лимерівна», «Крум», «Пер Гюнт», «Візіт»

Анастасія Остреїнова – актриса театру та кіно, зірка кіно та серіалів «Кава з кардамоном».

Софія Бровко – актриса театру та кіно, зірка кіно та серіалів «Кава з кардамоном»

Режисер – Ірина Громозда

______________________________

Ціна квитків 200-450 грн

Квитки в касі палацу

З 9:00 до 17:00

субота – неділя вихідний

Бронювання : +38 (066) 078 75 22

+380 (98) 512 76 78

Квитки за посиланням в інтернеті

https://olexandria.kontramarka.ua/uk/egoistki-86456.html