QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

В Олександрії відбулися урочистості до 105-ї річниці заснування Червоного Хреста

18 квітня Товариство Червоного Хреста України відзначає 105-ту річницю заснування.

З цієї нагоди у конференцзалі Центру первинної медико-санітарної допомоги» відбулися урочисті збори.

У заході взяли участь заступниця міського голови Ірина Чемерис, начальник управління охорони здоров’я Тамара Сакара, керівництво, волонтери і ветерани Товариства Червоного Хреста України та гості.

Ірина Чемерис від імені міського голови Сергія Кузьменка привітала керівництво і волонтерів міського осередку із ювілейною датою, відзначила сумлінну працю, вагому допомогу Червоного Хреста вимушеним переселенцям і малозахищеним категоріям громадян та побажала колективу успіхів у цій надзвичайно важливій і добрій справі.

У свою чергу, Людмила Зіміна, голова міської організації Товариства Червоного Хреста подякувала міській владі, громадським організаціям, партнерам, волонтерам за всебічну допомогу і підтримку.

Зазначимо, що з початку повномасштабного вторгнення, в Олександрії Червоний Хрест отримав майже 64 тони гуманітарних вантажів, що дало можливість видати допомогу більше 9 тисячам людей, серед яких вимушені переселенці, родини загиблих, люди з інвалідністю та інших пільгових категорій.

Під час заходу відбулося привітання і вручення подарунків ветеранам, які довгий час співпрацювали з Червоним Хрестом.

Окрім цього, проведено урочисту посвяту у волонтери та вручення волонтерських посвідчень.

Запрошені гості висловили вдячність Червоному Хресту за роботу, а хор ради ветеранів «Мелодія життя» привітав присутніх українською піснею.