QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

В Олександрії відбувся Відкритий чемпіонат Кіровоградської області з військово-спортивних багатоборств

24 вересня в Олександрії відбувся Відкритий чемпіонат Кіровоградської області з військово-спортивних багатоборств.

Окрім команд з Олександрійського патріотично-спортивного клубу «Захист», СК «Иппон Доджо», команди Олександрійської ДЮСШ №2 та клубів з Кропивницького та Онуфріївки, що традиційно беруть участь у таких змаганнях, до нас завітали гості з Харкова, Полтави та Кременчука.

Загальна кількість учасників сягнула понад 130 спортсменів, які представляли 12 спортивних клубів.

На урочистій церемонії відкриття змагань з вітальними словами до присутніх звернулися заступниця Олександрійського міського голови Ірина Чемерис, Президент Міжнародної спілки військово-спортивних багатоборств Володимир Левін та Президент Всеукраїнської федерації військово-спортивних багатоборств Андрій Ярошевський.

Особливою родзинкою церемонії було виконання гімну України солістками вокальної студії «Покоління Next» Анастасією Бушмакиною, Анастасією Криндач та Маргаритою Маркиною. Присутні вшанували пам’ять полеглих українських воїнів хвилиною мовчання.

Протягом усього турніру проходив збір коштів, які будуть передані на потреби ЗСУ.

За підсумками поєдинків у вікових категоріях від 8 до 39 років буде сформована команда Кіровоградської області для участі у чемпіонаті України з військово-спортивних багатоборств.

Організатори турніру дякують усім небайдужим, що долучились до проведення даних змагань та бажають нашим спортсменам подальших перемог на всеукраїнському та світовому рівні.