QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

В Олександрії відкрилась фотовиставка «Неймовірна»

1 вересня у дружному для жінок і дівчат просторі «Вільна» відбулося відкриття фотовиставки «Неймовірна» про життя, роботу та мрії прикордонниць.

Фотопроєкт «Неймовірна» спільно з Державною прикордонною службою України має культурну та соціальну цінність, адже покликаний стерти гендерні стереотипи у виборі професій жінками у громадах.

На відкриття виставки прийшли заступниця міського голови Ірина Чемерис, представниці громадських організацій, волонтерки, активні жінки громади.

На початку заходу присутні ознайомилися з історіями, військовою службою, життєвим шляхом і мріями 10 прикордонниць, фото яких представлені на виставці. Серед них і наша землячка, олександрійка, 27-річна Сніжана Усик. Вона інспектор прикордонної служби 2-ї категорії – інструкторка кінологічного відділення прикордонної служби «Бориспіль-1». Найбільше Сніжана мріє про Перемогу над ворогом і нарешті повернутися до своєї улюбленої служби в аеропорту.

– Слухаючи історії жінок-прикордонниць, стає зрозумілим, що всі ми однакові, адже найбільша мрія кожної з нас – це Перемога, воз’єднатися з родиною, дочекатися когось із фронту, повернутися у свої домівки. Дякуючи тому, що українська жінка – сильна жінка, ми зможемо здолати всі негаразди, відбудувати нашу країну і дуже важливо, що сьогодні усі ми об’єднані та сильні, – зазначила Ірина Чемерис.

Учасниці заходу оглядали фотовиставку, знайомилися з інформацією про жінок-військових та спілкувалися за кавою.

Фотовиставка працюватиме до 10 вересня, а далі подорожуватиме просторами «Вільна» по всій Україні аж до жовтня.