QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

В Олександрії відкрили аудіовізуальну студію для молоді

Аудіовізуальну студію «KONTENTA», створену для розвитку підлітків та молоді у сфері креативних індустрій, презентували 22 жовтня в молодіжному просторі «Другий поверх». Під час заходу представники творчих професій та молодь ознайомилися з можливостями студії, яка забезпечена усім необхідним для створення сучасного аудіовізуального контенту.

Студія надає можливості опанувати нові професії, зокрема, у сфері музики, звукорежисури, акторського дубляжу, подкастингу та створення відеоблогів. Тут можна записувати музику, проводити студійні сесії, створювати воркшопи, відеоролики та навчальні лекції.

«KONTENTA» буде корисною не лише для молоді, але й для викладачів, громадських активістів та мистецьких шкіл. Студія безплатна і працюватиме згідно з графіком молодіжного простору. Для цього стежте за сторінками простору в:

Інстаграмі – https://www.instagram.com/druhyipoverh?igsh=MWpmdW9kM2NhaDAyOA==

Фейсбук – https://www.facebook.com/profile.php?id=100090301840430

Адреса: проспект Соборний, 65.

Проєкт реалізований завдяки співпраці громадських організацій «Олександрійська молодь» та «Культурна платформа Закарпаття» за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ).

«KONTENTA» в Олександрії – 16 з 20 студій, що будуть встановлені в молодіжних осередках по всій Україні протягом 2024 року. Проєкт уже функціонує в Чернігівській, Київській, Харківській, Дніпропетровській, Кіровоградській, Полтавській, Миколаївській, Львівській та Одеській областях.

– Впевнена, що студія дасть кожному можливість реалізувати свій творчий потенціал. Це можливість для розвитку молоді, а також для міста загалом. Люди, які опанують нові навички, зможуть зробити значний внесок у розвиток Олександрії, допоможуть громаді бути успішною і впізнаваною в Україні. Тож пробуйте нове, розвивайтеся і ставайте кращими, – підкреслила важливість нової студії заступниця міського голови Ірина Чемерис