QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

В Олександрії з’явилися агенти волонтерства

Два олександрійці, члени молодіжного парламенту – Богдан Машуровський і Тимофій Клаупік, який нещодавно став ще і членом молодіжної ради, – стали першими координаторами Української Волонтерської Служби (УВС) в нашій громаді.
Напередодні в арт-клубі «Woliart Club» відбулася їх презентація як агентів волонтерства. Хлопці розповідали про цей рух, його особливості та переваги, надихали молодь приєднуватися і змінювати себе та місто на краще. Виступали перед своїми однолітками, друзями та соціально активними підлітками.
На зустріч також завітала заступник міського голови Ірина Чемерис. Вона привітала Богдана і Тимофія із важливою подією, зазначивши: «Волонтерство дає змогу розвиватися, отримувати нові враження та досвід, знайомитися з багатьма цікавими людьми. Тож це гарний початок. Ви змінюєте не тільки свій світогляд, а й бачення людей, що вас оточують».
На завершення презентації всі охочі ділилися враженнями, ставили запитання хлопцям і за бажанням приєднувалися до волонтерського руху в нашому місті.
У громаді діє волонтерський чат, до якого можуть долучитися всі охочі (https://t.me/VolunteerTalksOleksandriia).
Також можна ознайомитися зі сторінками Української Волонтерської Служби – https://www.facebook.com/UkrainianVolunteerService. У Телеграмі – @VolunteerCountry.
Українська Волонтерська Служба – громадська організація, яка розвиває культуру волонтерства та взаємодопомоги в Україні. Агенти волонтерства – це координатори, які вирішують проблеми там, де це найбільше потрібно. Агенти вкладають свій час, талант, рішучість для того, аби місто ставало кращим, одночасно розвиваючи та посилюючи себе.

Більше фото за посиланням:
https://www.facebook.com/olexrada.kr/photos/pcb.345460880781879/345460650781902/