QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

В Олександрії за підтримки ЮНІСЕФ з’явиться новий молодіжний простір

Сучасний молодіжний простір відкриють у Перемозькому мікрорайоні Олександрії. Знаходитиметься він на першому поверсі за адресою: вулиця Бориса Нечерди, 2. У минулому приміщення було одним із корпусів ліцею №10, який більше не використовують для навчання дітей.

У цьому районі багато років немає комунальних закладів, де можна було б проводити заходи для юних олександрійців. Тому для міської ради стало важливим підтримати молодих людей у пошуку приміщення та його облаштуванні.

Наразі в корпусі тривають ремонтні роботи однієї з кімнат, санвузла та коридору. Їх планують завершити вже влітку.

Надалі у просторі збиратиметься молодь: для них проводитимуть різні активності і вони самі організовуватимуть цікаві заходи для змістовного дозвілля.

Схожий простір під назвою «Другий поверх» вже більше року успішно працює в Олександрії. Тут постійно можна відвідувати заходи у напрямках неформальної освіти, культури та дозвілля, психоемоційної підтримки, партнерства з іншими молодіжними організаціями. Адреса простору: проспект Соборний, 65.

Новий молодіжний простір буде створений в межах програми “Розширення можливостей для дітей і молоді через навчання, розвиток навичок та UPSHIFT”, яка реалізується ГО “СКЦ “Задзеркалля” за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та Федерального міністерства економічного співробітництва і розвитку Німеччини через німецький державний банк розвитку KfW.

Підтримку також надає міська влада й відділ молоді та спорту.

Для контакту: молодіжний працівник Назар Гуленко
Телефон: +380684848715
Телеграм: @gulenko_nazar