QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

В Олександрії запрацювала локація для активних людей

9 вересня в Олександрії на базі існуючого спортивного майданчика у сквері Театральному відбулося відкриття локації в рамках реалізації проєкту Президента України «Активні парки – локації здорової України».
Відповідний проєкт спрямований на організацію оздоровчої активності громадян та залучення різних груп населення до активного способу життя. Тож для його впровадження було обрано саме цей майданчик з нестандартним обладнанням, який відповідає необхідним вимогам.
На захід завітали заступник голови Кіровоградської ОДА Сергій Поліщук, директор Кіровоградського обласного центру Дмитро Янчук, профільний заступник міського голови Юрій Шклярук та начальник відділу молоді і спорту Андрій Ярошевський.
Координатор проєкту в нашому місті Роман Яковенко разом з учнівською молоддю продемонстрували гостям різноманітні вправи, які можна виконувати за допомогою обладнання, що є на майданчику.
На локації передбачається проведення спортивно-оздоровчих заходів для олександрійців різного віку. Днями у рамках проєкту була проведена руханка для дітей дошкільного віку. Наступний захід відбудеться 11 вересня о 10:30 годині для дітей молодшого шкільного віку.
Також у подальшому на локації планується розмістити спеціальні QR-коди, які допоможуть у заняттях спортом та виконанні вправ.

Більше фото за посиланням:

https://www.facebook.com/olexrada.kr/photos/pcb.255270909800877/255270479800920/