QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

В Україні триває акція «Смілива Гривня»

Національний банк України ініціював нову хвилю благодійної акції «Смілива гривня», що триває із 4 вересня до 30 листопада.

Це благодійна ініціатива, яка має на меті об’єднати зусилля українців та зібрати кошти для допомоги силам оборони України.

У рамках акції можна здавати монети, що перебувають в обігу. Це розмінні монети 10 та 50 копійок, а також обігові монети номіналами 1, 2, 5 та 10 гривень, а також приймаються банкноти.

Важливо! Монети номіналами 1, 2, 5 та 25 копійок не приймаються. Але якщо у вас залишилися монети номіналами 1, 2, 5 та 25 копійок, якими вже не можна розраховуватись, їх ще можна обміняти у відділеннях уповноважених банків (АТ КБ “ПриватБанк”, АТ “Ощадбанк”, АТ “Райффайзен Банк”, АТ “ПУМБ”) до 30 вересня 2023 року включно, а потім переказати на потреби ЗСУ.

Щоб долучитися до акції, зберіть монети і принесіть їх у найближче відділення одного з банків-партнерів акції: АТ КБ “ПриватБанк”, АТ “Ощадбанк”, АТ “ПУМБ” та перекажіть кошти на спеціальний рахунок, відкритий у Національному банку України для збору коштів на потреби ЗСУ.

Перелік відділень за посиланням: https://promo.bank.gov.ua/brave-hryvnia/#rahunok

В Олександрії монети можна здати у відділеннях банків за адресами:
ПриватБанк: просп. Соборний, 87;
Ощадбанк: просп. Соборний, 26, просп. Соборний, 87;
ПУМБ: просп. Соборний, 61.

Долучайтеся до акції посилюйте українську армію кожною гривнею!

Детальніше про акцію «Смілива гривня» читайте за посиланням: https://promo.bank.gov.ua/brave-hryvnia/