QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Ветерани та члени їхніх сімей запрошують отримати професійну психологічну допомогу

Отримати сімейну терапію ветеранів та членів їхніх сімей від професійних психологів запрошують олександрійських військових. На меті – покращити психологічний стан ветеранів та налагодити міжособистісні відносини в родинах.

Коли? 1 заїзд: з 2 по 5 липня

2 заїзд: з 7 по 10 липня

Де? Київська область. Більш детально повідомлять організатори після заповнення гугл-форми.

У ретриті, або психологічному розвантаженні, можуть взяти участь виключно родини ветеранів, які проживають в Київській, Кіровоградській та Дніпропетровській областях. Це чоловік і дружина з одним-двома дітьми віком від 6 до 16 років.

Проїзд до місця проведення, харчування та проживання безкоштовне.

Головним тренером ретриту стане Джошуа Краймаєр. Він має ступінь доктора філософії в галузі навчання психологічних консультацій та є сімейним терапевтом у штаті Колорадо, США. Його спеціалізація включає сімейні та військові травми, а також зловживання психоактивними речовинами. Він також є ветераном бойових дій армії США, служив у Косово та Іраку і має великий досвід роботи з родинами ветеранів в проведені сімейних розвантажень.

Програма ретриту передбачає проведення індивідуальних заходів для ветеранів та їхніх родин, на яких вони разом із психологами зможуть пропрацювати свої проблемні питання. Також будуть проводити групові заходи, на яких ветерани та члени їхніх родин будуть співпрацювати разом. Мета таких завдань – навчити сім’ю функціонувати як єдине ціле та створити міцні зв’язки. Подружжя отримає навички налагодження стосунків, інструменти порозуміння та підтримки.

Для дітей проводитимуть окремі активності. Також з ними працюватимуть дитячі психологи.

Для участі в ретриті просимо заповнити реєстраційну форму: http://forms.gle/FrkkExExrDBrb7dr9