QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Відбулася перша сесія міської ради в новому році

28 січня відбулася чергова сесія міської ради. У переважній більшості затверджені рішення стосувалися стратегічних питань розвитку громади в найближчі роки.
Першим рішенням присутні ухвалили Положення про громадські слухання в Олександрійській громаді. Далі депутати прийняли низку загальноміських програм та доповнень до попередніх рішень міської ради.
Зокрема, затверджено програми зайнятості населення нашої громади на 2022-2024 роки, компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій населення, розвитку освіти до 2027 року та розвитку креативних індустрій на найближчі три роки.
Також депутати підтримали рішення про введення послуги соціальної адаптації – комплексу заходів, що необхідні для вдалого пристосування людей, які перебувають у складних життєвих обставинах, до соціуму і його вимог. Відтепер на безоплатній основі цю послугу надаватиме територіальний центр соціального обслуговування нашого міста. Скористатися нею зможуть люди, які перебувають на обліку в терцентрі. Поряд з цим, були затверджені тарифи й на платні соціальні послуги центру. Про їх перелік та вартість буде поінформовано окремо.
На завершення сесії міська рада затвердила ряд земельних питань.