QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Відбулася зустріч із представниками всеукраїнського Товариства Червоного Хреста України

Про розвиток і співпрацю говорили у дружньому колі заступниця міського голови Ірина Чемерис, представники національного комітету Товариства Червоного Хреста України на чолі з Тарасом Брижоватим, які 26 квітня відвідали Олександрію, та працівники місцевого осередку Товариства Червоного Хреста.

У розмові обговорили можливості громади, розвиток соціальних послуг, спільні проєкти та вибудову партнерських стосунків між міською владою і ТЧХУ в довготривалій перспективі.

– Зацікавлені в тому, щоб наше місто розвивалося, щоб молодь тут хотіла і могла працювати, щоб надавати всебічну підтримку кожному, хто звертається за допомогою. Співпраця з такими громадськими організаціями як ТХЧУ дозволяє краще дізнатися про потреби жителів громади та охопити більшу кількість людей – сказала Ірина Чемерис.

Міський осередок Товариства Червоного Хреста України нещодавно запрацював з новими силами. До його складу ввійшли молоді волонтери під керівництвом Сергія Мєзєнцев, який сам приїхав до громади із Краматорська.

Міська організація ТЧХУ надає допомогу вимушеним переселенцям, людям з інвалідністю, похилого віку, багатодітним родинам, донорам крові та дітям до трьох років. Волонтери співпрацюють із психоневрологічним диспансером, міською та дитячою лікарнею, геріатричним пансіонатом та іншими закладами соціального спрямування.

Організація входить в нові проєкти, а міська влада надає їм постійну підтримку, у тому числі й із побутових та організаційних питань.

Працює міський осередок ТХЧУ за адресою: вулиця Анатолія Кохана, 12 (територія колишньої районної лікарні).