QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Молодіжний парламент поспілкувався з волонтером Корпусу Миру

Сьогодні відбулася тристороння зустріч секретаря міської ради Вікторії Косяк, представників Олександрійського громадського простору «КУБ ХАБ» і Молодіжного парламенту. На меті зібрання було спільне знайомство, відкрите спілкування, обговорення можливостей та ініціатив молоді, шляхи реалізації авторських планів та грантових проєктів.
За допомогою онлайн зв’язку до спілкування також був запрошений Макс Кушнір (Max Kushnir), волонтер Корпусу Миру, який тривалий час жив у Кременчуці й тісно співпрацював з місцевими громадськими організаціями. Наразі хлопець повернувся до Сполучених Штатів Америки, де розпочав навчання в Джорджтаунському університеті і планує стати професійним дипломатом.
У ході живого спілкування американський гість розповів про своє розуміння волонтерської діяльності, як він обрав суспільно-корисний шлях роботи, як громадські ініціативи допомагають розвивати рідне місто. Юні олександрійці мали можливість поставити йому запитання і отримати вичерпні відповіді. Також парламентарі гостинно запросили Макса до нашого міста, а волонтер, у свою чергу, пообіцяв за першої вдалої нагоди відвідати Олександрію й познайомитися з її жителями.
На завершення спілкування Вікторія Косяк разом з керівником хабу, депутатом міської ради Олегом Панібратенком висловили сподівання, що зустріч такого формату заклала фундамент подальшої тісної співпраці між керівництвом міста, молоддю та громадськими організаціями. Адже це запорука успішного розвитку рідного міста.