QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Відбулося третє засідання робочої групи з розробки Статуту Олександрійської територіальної громади

11 березня відбулося чергове засідання робочої групи з розробки Статуту територіальної громади. Спочатку присутні заслухали інформацію про виконання протокольних доручень, наданих на попередньому зібранні. Як повідомила голова робочої групи, секретар міської ради Вікторія Косяк, станом на 5 березня всі охочі подали свої пропозиції, зауваження та доповнення до проекту Статуту Олександрійської територіальної громади. Із семи Положень, які внесені до проекту Статуту і конкретизують окремі процедури, повністю підготовлені три, чотири знаходяться на завершальній стадії.
Із метою формування остаточного тексту даного проекту робоча група зосередила свою увагу на кожній статті Статуту, розглянувши всі зауваження, пропозиції та доповнення. Після внесення технічних правок у термін до 21 березня проект Статуту буде передано до юридичного управління міської ради для надання узагальнюючого правового висновку. Після юридичної експертизи будуть проведені консультації з громадськістю.
Відредагований та погоджений проект Статуту планується внести на розгляд міської ради у травні 2021 року, після чого документ буде направлено до територіальних органів юстиції для державної реєстрації.